ANLITA FOTOGRAFIA – DET SKA ALLTID VARA ENKELT

Sofia ”Fia” Andersson

ALLTID REFERENSER

Mina kunder är de som bäst kan berätta om hur det är att anlita mig som fotograf. Med uppdragsgivare som Region Östergötland, Fastighets AB L E Lundberg, Ståhl Collection, Mattssons Fastighetsutveckling AB, Mannersons Fastighets AB, Åhlin & Ekeroth Byggnads AB, Louis De Geer Konsert & Kongress, Kolmårdens Djurpark AB, Norrköpings kommun och Specialpedagogiska skolmyndigheten har jag alltid gott om goda referenser. Jag förmedlar gärna kontakt.

ALLTID UPPDATERAD

Någon tekniknörd är jag inte men du som anlitar mig som fotograf kan räkna med att jag ständigt håller mig uppdaterad och har fotoutrustningen, kunskapen och tillstånden som uppdragen kräver. Sånt ska du som kund inte behöva tänka på.

ALLTID NOGGRANN

Givetvis är jag mycket noggrann med att samtliga motiv är tillåtna fotoobjekt och att identifierbara personer lämnat sitt medgivande utifrån användningsområde. Du kan känna dig trygg med att dina bilder från FotograFia är ok att använda i din verksamhet.

ALLTID FLYGKLAR

Vid fotografering eller filmning med drönare tar jag helhetsansvaret för att lagar och regler följs. Allt ifrån tillståndsansökan och kontakt med flygtorn till själva flygningen och ansökan om spridningstillstånd från Lantmäteriet.

ALLTID PRISVÄRD

Jag är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och jobbar enligt deras riktlinjer för prissättning, avtal och bildrättigheter. En garanti för dig om en kvalitativ, prisvärd och smidig bildleverans.

ALLTID ÖPPEN

Mina kunder anlitar mig oftast per timme för helhetsuppdraget ”planering, fotografering och redigering/framkallning”. Ett upplägg som ger dig tillgång till en stor mängd bilder från det aktuella fototillfället. Önskar du en annan samarbetsmodell är jag alltid öppen för diskussion.

Kolla gärna in min portfolio och tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal/möte kring dina bildbehov. Jag har alltid ett ögonklick för dig!

  • Professionell fotograf sedan millennieskiftet
  • Byggfoto, Event- & företagsfoto, Sportfoto
  • Stillbildsfoto, film och drönarfoto
  • Utgår från Norrköping – Fotar överallt
  • Medlem i Svenska Fotografers Förbund

Alla bilder på denna webbplats är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned, kopieras eller användas utan skriftligt medgivande från FotograFia. Kontakta mig för licensiering eller användningsfrågor.

error: OBS: Du kan inte markera detta innehåll.