EVENT- & FÖRETAGSFOTO – DIN FLUGA PÅ VÄGGEN

Att göra men inte störa är min superkraft vid evenemangs- och företagsfotograferingar. Jag är ”din fluga på väggen”, som utan att vara i vägen eller påverka, är redo att fånga ditt evenemang eller verksamhet med min kameralins. Kundevent, konsert, konferens, mässa eller företagsresa? Vad har du på gång? Jag är på!

Jag tar gärna taktpinnen och möblerar eller regisserar vid behov men det är framförallt den dokumentära känslan i mina bilder som kunderna uppskattar. Med rätt tajming, vinkel och perspektiv finns det spännande ögonblick i varje händelse, såväl inom storslagna event som inom vardagslunken på firman.

Bilderna jag fotar åt företagskunder används på många olika sätt. De syns lika gärna i deras digitala medier som i deras tryckta marknadsföringsmaterial eller verksamhetsberättelser. Eller varför inte på väggen i företagslokalerna? Inget gör mig stoltare än när mina foton blir till uppskattade inredningsdetaljer.

Mitt mål är alltid att det ska vara enkelt för dig som kund att få professionella bilder som ditt företag har nytta och glädje av. Men är det inte svårt och krångligt? Hur ska vi stå? Var ska vi vara? Äh, berätta bara vad ni ska ha bilderna till, var som vanligt och gör det som NI är bra på. Så ser JAG till att det blir bra bilder.

Jag besöker er gärna med min kamera när ni har något extra kul på gång. Att skapa minnen och marknadsföringsmaterial av era stora ögonblick är verkligen ett hedersuppdrag. Men lita på att jag är lika snabbt på plats när ni behöver porträttfoton, produktbilder eller drönarbilder på kontorshuset.

Ingen händelse är för liten att dokumentera. Arbetsglädje gör sig alltid bra på bild!

0708-305 290 · sofia@fotografia.se

Alla bilder på denna webbplats är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned, kopieras eller användas utan skriftligt medgivande från FotograFia. Kontakta mig för licensiering eller användningsfrågor.

error: OBS: Du kan inte markera detta innehåll.