BYGGFOTO – FRÅN GRUS TILL HUS

Med ID06-behörighet, egna varselkläder samt mycket stor vana att vistas på byggarbetsplatser är jag din smidiga fotograf inom såväl nybyggnad som renovering och tillbyggnad. Min metod är enkel. Utan att störa, styra eller påverka tar jag bra bilder av ditt bygge i dess olika skeden.

Jag foto-dokumenterar stora som små bygg- och anläggningsprojekt genom hela förändringsprocessen, från första spadtag till sista skruv. Eller från ”grus till hus” som jag brukar säga eftersom jag i de flesta fall är på plats med min kamera redan vid de allra första markåtgärderna.

Mina dokumentationsuppdrag är därefter vanligtvis långa projekt där jag återkommer vid byggets milstolpar så som till exempel sprängning, gjutning, stomresning, takmontage, tätt hus, inredning och invigning. Vill man som kund ha ett annat fotoschema, ja då skräddarsyr vi ett upplägg tillsammans.

Mina beställare är ofta byggherrar så som kommuner, regioner och fastighetsbolag. Under mina år som professionell fotograf har jag därmed dokumenterat allt från byggen av skolor, äldreboenden, sjukhus och brandstationer till flerfamiljshus, industrier, köpcentrum, hotell och eventanläggningar.

Jag har också gedigen erfarenhet av att fotografera rivningsmiljöer som ska kulturregistreras, K-märkta fastigheter som renoveras och nybyggnationer som ska miljöklassificeras. Och vill du ha överblicksbilder från ovan, inga problem, jag har drönaren redo och full koll på de tillstånd flygningen kräver.

Din byggprocess är en spännande berättelse. Låt oss sätta bild på den tillsammans!

0708-305 290 · sofia@fotografia.se

Alla bilder på denna webbplats är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned, kopieras eller användas utan skriftligt medgivande från FotograFia. Kontakta mig för licensiering eller användningsfrågor.

error: OBS: Du kan inte markera detta innehåll.