Cookie- och GDPR-policy

Denna Cookie- och GDPR-policy beskriver hur Fotografia använder cookies och behandlar personuppgifter på vår webbplats. Vi värnar om din integritet och strävar efter att följa alla tillämpliga lagar och regler, inklusive EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

1. Cookies

Jag använder cookies på min webbplats för att förbättra användarupplevelsen och optimera webbplatsens prestanda. Cookies är små textfiler som lagras på din enhet när du besöker min webbplats. De hjälper mig att analysera webbplatsens trafik och användning, samt att anpassa innehållet efter dina preferenser.

1.1 Nödvändiga cookies

Jag använder nödvändiga förstapartskakor för att säkerställa att webbplatsen fungerar korrekt. Dessa cookies är avgörande för att du ska kunna använda mina tjänster och navigera på webbplatsen.

1.2 Tredjepartskakor

Jag samarbetar med tredjepartsleverantörer som hjälper mig att förbättra min besöksanalys och digitala marknadsföring. Dessa tredjepartskakor används för att samla in information om din användning av min webbplats och möjliggör bättre anpassad marknadsföring.

2. Personuppgifter

När du frivilligt fyller i kontaktformulär på min webbplats samlar jag in och behandlar de personuppgifter du tillhandahåller. Jag använder dessa uppgifter för att svara på dina förfrågningar och för att kontakta dig angående mina tjänster.

3. Dina rättigheter

Enligt GDPR har du vissa rättigheter avseende dina personuppgifter. Du har rätt att begära tillgång till, rättelse av, radering av, begränsning av behandling av och invändning mot behandling av dina personuppgifter. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta mig.

4. Kontakta mig

Om du har frågor om min Cookie- och GDPR-policy eller om hur jag behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta mig via e-post.

Jag förbehåller oss rätten att uppdatera denna policy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats.

Senast uppdaterad: 2023-09-15

error: OBS: Du kan inte markera detta innehåll.